Συνεργασία με κλινικές. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λευκωσία

Η επιλογή των ιδιωτικών κλινικών με τις οποίες συνεργάζεται ο Κος Καποσίτας έγινε με βάση την υποδομή τόσο από άποψη τεχνολογικού εξοπλισμού στα χειρουργεία και τούς ορόφους όσο και το επίπεδο του νοσηλευτικού και γενικά ιατρικού προσωπικού. Θεωρούμε η ύπαρξη Μ.Ε.Θ σε ενα ιδιωτικό νοσηλευτικό ίδρυμα προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά στον ασθενή. Ο συνδυασμός του άρτια εξοπλισμένου νοσηλευτικού ιδρύματος μαζί με την καλή ξενοδοχειακή υποδομή για μας αποτελούν κύρια στοιχεία του χώρου που εκτελούμε τις επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής.

κλινικήΟ Κος Καποσίτας χειρουργεί απο το 2000 στην Βιοκλινική Αθηνών που βρίσκεται στην οδό Γερουλάνου 15 στους Αμπελόκηπους κατέχοντας την θέση του Διευθυντού της Πλαστικής Χειρουργικής στην Βιοκλινική Αθηνών. Από το 2010 χειρουργεί επίσης στην Βιοκλινική Θεσσαλονίκης που βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως 86. Οι άνω κλινικές όπως και η Βιοκλινική Πειραιά ανήκουν στόν Όμιλο της Βιοϊατρικής που αριθμεί επιπλέον 17 Διαγνωστικά κέντρα Βιοιατρικής σε όλη την Ελλάδα..

Τις περιπτώσεις παιδιών έως 12 ετών με προβλήματα όπως ωτοπλαστική (πλαστική αυτιών), σπίλους και συγγενείς ανωμαλίες τις αντιμετωπίζουμε χειρουργικά στο Παιδιατρική χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Ιασώ στο Μαρούσι.

Παιδιατρική πλαστική χειρουργική κλινική του Ιασώ

Για τον Όμιλο ΙΑΣΩ κάθε παιδί είναι μοναδικό και αξίζει μοναδική φροντίδα.

Στο ΙΑΣΩ Παίδων εστιάζουμε σε κάθε παιδί, παρέχοντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές ιατρικές υπηρεσίες φροντίδας και θεραπείες, σε ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον, ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά όλων των ηλικιών. 

Μια ομάδα από τους πλέον καταξιωμένους ιατρούς, όλων των ειδικοτήτων, με πολυετή εμπειρία στον πανεπιστημιακό και νοσοκομειακό παιδιατρικό χώρο, εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό και άρτια καταρτισμένο διοικητικό προσωπικό, συνεργάζονται άριστα, προσφέροντας αδιάκοπα τις υπηρεσίες τους.

Το ΙΑΣΩ Παίδων στεγάζεται σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο δίπλα στη Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ, συμπληρώνοντας το φάσμα των παρεχομένων υπηρεσιών του Ομίλου ΙΑΣΩ.

Εξοπλισμένο με την πιο σύγχρονη τεχνολογία, παρέχει όλο το 24ωρο:

Η Παιδιατρική Κλινική ΙΑΣΩ Παίδων διεύρυνε το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών του Ομίλου.
Λειτουργεί σε 24ωρη βάση.

Ιασώ Παίδων

 

Βιοκλινική
Αθηνών
Μαρίνου Γερουλάνου
11524 Αθήνα
Τηλ. 2106962600
Βιοκλινική
Θεσσαλονίκης
Μητροπόλεως 86
54622 Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310372600

Λευκωσία-Κύπρος

Ο Κος Καποσίτας χειρουργεί στο ιδιωτικό Νοσοκομείο Αρεταίειο που βρίσκεται στην οδό Ανδρέα Αβρααμίδη 55-57, Στρόβολος Λευκωσία, Κύπρος.


Kτίστηκε και εξοπλίστηκε το 2006 με βάση τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Βρίσκεται σε μια τοποθεσία με εύκολη πρόσβαση τόσο από την περιοχή της ευρύτερης Λευκωσίας όσο από Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο.

Είναι ένα υπερσύγχρονο ιδιωτικό νοσοκομείο το οποίο έχει σαν στόχο την καλύτερη και πληρέστερη ιατρική φροντίδα στους ασθενείς του παρέχοντας όλες τις διαγνωστικές, θεραπευτικές, ιατρικές και χειρουργικές υπηρεσίες σε σύγχρονες εγκαταστάσεις.
Αρεταίειο νοσοκομείο Λευκωσία

Ανδρέα Αβρααμίδη 55-57, Στρόβολος, Λευκωσία, Κύπρος
Τηλ:+357 22 200300
Εναλλακτικά εάν θέλετε να μιλήσετε απευθείας με τον Κο Καποσίτα καλέστε το κεντρικό μας ιατρείο στην Αθήνα στο +302106401004